Linedance har utvecklats mycket genom åren, så denna utbildning är lika viktig för dig som redan är instruktör som för dig som vill bli instruktör eller bara är intresserad av dansteknik och dess olika karaktärer. 

Helgen den 26-27 Augusti mellan kl 09:00 till ca 16:00 var dag, håller Pernilla Bäckström och Jonas Dahlgren en två dagars instruktörsutbildning enligt Danssportsförbundets utbildningsplan, Båda av de ovannämnda har många år i jobbat med utbildning och danspedagogik, både inom och utanför landets ramar.

Denna kurs innehåller allt det som Danssportsförbundet förväntar sig att alla instruktörer skall ha som grund när de undervisar i sina klubbar eller föreningar runt om i Sverige. 

Som instruktör skall man inte bara vara en stegutlärare utan även ha en förståelse för pedagogik, ergonomi, rytmik och olika dansstilar som vi har i Linedance. 

Vi kommer att ha fördjupningar i följande stora områden: 
-Utlärnings pedagogik 
-Musik förståelse 
-Dans karaktärer 
-Dans teknik/ergonomi 
-Instruktörens ansvar
-Praktiska övningar 

Kaffe och lättare lunch ingår. Anmälan görs via mail till dans@stockholmsdanssallskap.se. OBS att det räcker inte att tacka ja på facebook evenemanget 

Kostnad för utbildningen är 2.500 kronor. Detta betalas senast in den 31 Juli 2017 till
BG 815-809. Glöm inte att ange namn, kontaktuppgifter samt övrig information, såsom allergier.

Behöver ni Boka boende, hör av er till oss så kan vi tipsa om boenden.

Vid avanmälan efter den 31 Juli 2017 behålles bokningsavgift om 500 kronor. Antal deltagare är begränsat så det är först när betalningen är bokad som din plats är säkrad. Givetvis kan vi även fakturera. Meddela oss namn och adress i anmälningsmailet.

Väl mött

Jonas, Pernilla och Stockholms Danssällskap





Vad är Svenska Danssportförbundet? Läs mer HÄR